Anti-Corona Zeil

Hygienisch / Anti-Corona Zeil

SAMEN STERK TEGEN CORONA, AB NETTEN STAAT VOOR U KLAAR.

HELPEN IN TIJD VAN NOOD, DAAR DOEN WE HET VOOR.

In deze moeilijke tijden gaan wij de uitdaging aan!

 

Om bij te dragen aan het reduceren van de besmettingen hebben wij bij AB Netten transparant zeil voor supermarkten, winkels, balies en meer de prioriteit gegeven in ons assortiment.

Let wel, wij willen geen profijt maken van de situatie daarom hanteren wij normale verkoopprijzen. Het gaat erom dat we elkaar helpen als ondernemers zijnde. 

Doorzichtig plastic zeil ofwel transparante folie word opgehangen om personeel van supermarkten, winkels en ziekenhuismedewerkers te beschermen tegen het Covid-19 Virus. Wij als AB Netten hebben voldoende voorraad aan transparant zeil om een steentje bij te kunnen dragen aan de bescherming van de mensen, die ons land kunnen blijven voorzien van de dagelijkse en belangrijkste behoeften.

De varianten die wij hebben :

  • doorzichtig plastic zeil 0.30 mm. Dit is de meest functionele transparante folie 
  • doorzichtig plastic zeil 0.50 mm. Dikkere folie voor bijvoorbeeld een verkoopbalie.

Al deze kwaliteiten doorzichtige folie leveren volledig afgewerkt of op rol.

Hoe dit doorzichtig plastic zeil op te hangen. Legio mogelijkheden

  • Met zeilringen. Zie ook de accessoires op deze pagina. Tip: sla een extra stukje foliemateriaal van 13mmx13mm achter de zeilringen, zodat er twee lagen folie ontstaan en de zeilogen meer ‘vlees’ hebben en het zeil steviger opgehangen kan worden. 
  • Doe-het-zelf: vastplakken met onze dubbelzijdige (onzichtbare) plaktape, ductape, een houten lat, plakband, onze zeilringen en dan met eigen haakjes(met vislijn) ophangen, et cetera. 

Is dit plastic zeil effectief tegen corona virus? Ja, tegen hoesten en niezen.

Als iemand hoest of niest in een winkel of werkruimte worden de coronavirusdruppels, door de lucht getransporteerd. Deze functie wordt ook onderkend door 2 vooraanstaande anesthesiologen.
De overige kleine druppeltjes(de zgn. aerosols), die vrijkomen hangen dichtbij in de lucht en blijven dan kort hangen in de ruimte, zo is de verwachting. Professor Louis Kroes, hoogleraar klinische virologie in Leiden hierover: “deze druppeltjes zullen in de praktijk na een half uur wel zijn neergedwarreld. Dat is dus niet meteen schokkend. Of ze in werkelijkheid ook voorkomen is hiermee nog niet bewezen. De halfwaardetijd is vrij kort.”. 

AB Netten: als je achter dit doorzichtige zeil staat of zit, dan houd je in ieder geval de hoestbuien en neusdruppels tegen. Of vice versa: anderen kunnen jou niet bereiken. Wij verzoeken de richtlijnen van R.I.V.M. in acht te nemen; minimaal 2 meter. Verder is het zo dat het virus nog 2-3 dagen op de heldere folie kan blijven zitten. Raak de transparante folie daarom gedurende die tijd nooit aan met de blote handen of reinig de folie met de juiste middelen.

WIJ ALS AB NETTEN WILLEN IEDEREEN BEDANKEN DIE NEDERLAND DRAAIENDE HOUD!

👏