Zonweringsdoek 500 Gr/m² Incl. Ronde RVS Zeilogen & Zuignappen

PRIJZEN ZIJN INCL. BTW, EXCL. VERZENDKOSTEN
Vanaf € 36,23 / Per m²
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
rec-50cm
Vanaf € 36,23 / Per m²

Bent u opzoek naar een voordelig alternatief voor vaste screens? Door middel van zeilringen en zuignappen kunt u heel eenvoudig een screendoek snel en gemakkelijk monteren. Zuignappen zijn de ultieme oplossing wanneer u niet wilt boren in bijvoorbeeld uw kunststof kozijn, glazen verandadak of lichtkoepel. Daarnaast is het heel functioneel omdat u heel snel en makkelijk het screendoek kunt (de)monteren.

Deze ongeëvenaarde thermische prestaties verminderen ook het gebruik van de airconditioning en energieverbruik van het gebouw.

Het doek kan simpelweg gereinigd worden met lauw water, groene zeep en een zachte borstel. Laat na het reinigen het screendoek goed drogen. Zorg er voor dat een screendoek nooit nat wordt opgerold. Het regelmatig luchten van het screendoek voorkomt weervlekken en schimmels.

Hoe meet u de juiste afmetingen op voor uw doek op maat voor plaatsing op de ruit?
1) Meet de breedte en hoogte op van uw ruit. Neem de eventuele kitranden/rubbers niet mee in de maatvoering. 
2) Zorg voor een vetvrije en vlakke ondergrond
 
De zuignappen hebben een draagkracht van ongeveer 6 kg. per stuk en krijgt u niet zomaar losgetrokken. 

We kunnen geen garanties geven op het doek met zeilringen en zuignappen. Weersomstandigheden, zoals ijsvorming, regen, hitte, wind, sneeuw en zilte lucht kunnen een negatief effect hebben op de zuignappen, bevestiging en doek. De bevestiging met zuignappen is getest onder normale weersomstandigheden.

Extra Informatie
Item Returns This item can be returned