Fijnmazig Aanhangernet - Standaard - 275 x 350 CM - Zwart

PRIJZEN ZIJN INCL. BTW, EXCL. VERZENDKOSTEN
Beknopte Informatie:
 
• Type: HDPE Weefsel
• Gewicht: 170 Gr/m²
• Afmetingen: 225 x 400 CM
• Afwerking: Versterkte zoom Incl. metalen ogen (Om de 50 CM)

Bekijk alle specificaties

€ 23,50
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
aanhangernet-standaard-275-350

Fijnmazig aanhangernet is een afdekmiddel voor de inhoud van aanhangwagens. Het net voorkomt dat spullen die je vervoert in een aanhangwagen tijdens transport er uit kunnen vallen. Dit risico heeft ervoor gezorgd dat het gebruik van een aanhangernet tegenwoordig verplicht is. Dankzij de fijne maas is dit net geschikt voor kleinere materialen en grondstoffen zoals zand. De extra dikke kwaliteit van 170 Gr/m² HDPE plastic biedt uitstekende stevigheid en hoge scheurweerstand. Daarmee gaat dit afdeknet lang mee en is het vaak te hergebruiken.

Wat is het verschil tussen een fijnmazig en grofmazig aanhangernet?

Als je een aanhangwagennet wil kopen, heb je de keuze tussen de fijnmazige en grofmazige variant. De 'mazigheid' staat voor de maaswijdte. Dit is de afstand tussen de weefsels dat gezamenlijk het net vormt. Hoe grover de maas in het net, hoe groter de afstand tussen de draden is. Bij een zogeheten grofmazig aanhangernet zit er veel ruimte tussen de mazen waardoor er veel lucht, licht, vuil, regen en andere omstandigheden de ruimte krijgt om onder het net te komen. Dit kan de te transporteren goederen beïnvloeden. Bij een fijnmazig aanhangernet is de ruimte tussen de mazen heel klein. De fijnmazige netten zijn handiger bij producten die meer bescherming en minder buitenlucht mogen hebben.

Welke dingen kan ik vervoeren met een fijnmazig aanhangernet?

Dit zware kwaliteit aanhangernet fijnmazig zwart kan ingezet worden voor verschillende toepassingen. Ze worden zowel door consumenten als door bedrijven gebruikt. Toch zie je de zware kwaliteit vaker bij professioneel gebruik. Dat komt omdat deze variant vaker hergebruikt kan worden. Dankzij de kleine maaswijdte van 1 bij 1 millimeter zal de materialen of goederen die je afdekt in de aanhanger er niet doorheen komen. Bovendien is dit fijnmazige net van voelbaar zware kwaliteit en erg stevig. Dit afdeknet gebruik je op een aanhanger vol met objecten zoals meubels, kleinere materialen, bouwmiddelen, tuiniersspullen, en alles wat grof getransporteerd wordt. Ook goederen en producten, denk aan aarde, grind, houtsnippers, enzovoort is veilig onder dit fijnmazige, stevige net.

Extra Informatie
Item Returns This item can be returned