Winddoek op maat

Winddoek op maat!

Ben je op zoek naar een manier hoe je wind kunt tegenhouden in uw tuin? Dan biedt windbreekgaas/winddoek de uitkomst. Dit is uitermate geschikt voor uw tuin, maar zeker ook voor in sportvelden/parken/erfen en nog veel meer. De naam maakt het eigenlijk al duidelijk: dit type doek houdt de wind tegen. Een bijkomend voordeel is dat ook een deel van de inkijk wordt weggenomen. Voor thuisgebruik is dit bijvoorbeeld ideaal om te bevestigen aan de schutting. Zo heb je minder wind in de tuin en kunt u al vroeg genieten van die heerlijke lente zon! Het windbreekgaas/winddoek is bij AB Netten verkrijgbaar in diverse maatvoeringen en kleuren. Klik hieronder om een offerte aan te vragen op uw maatvoering!

Winddoek + Band en ogen?

Ben je op zoek naar een manier hoe je wind kunt tegenhouden in uw tuin? Dan biedt windbreekgaas/winddoek de uitkomst. Heeft u afwijkende maten? Bekijk dan nu het aanbod!

Nieuw in ons assortiment

 

Ons 230 GR winddoek afgewerkt met PP band en RVS Zeil-ogen om de 25 of 50cm geeft u een ideaal afscherm of privacydoek. Het 230GR/m² winddoek kunt u voor verschillende toepassingen gebruiken.

Door een windreductie van 90% is het zeer geschikt als winddoek voor tegen een veranda of terrasoverkapping te plaatsen. Omdat het een niet volledig gesloten materiaal is kunt u ook nog van binnen in de veranda of overkapping naar buiten kijken. Uw privacy is ondanks een openstructuur toch 100% gegarandeerd omdat de eigenschap van het doek is dat men niet van buiten naar binnen kan kijken.