MOODZ Vuurschaal - Ø60 CM

PRIJZEN ZIJN INCL. BTW, EXCL. VERZENDKOSTEN

Stoer en robuuste vuurschaal
L 60 x B 60 x H 16 CM
3 MM Hoogwaardig CortenStaal

€ 79,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
MOODZ Vuurschaal - Ø60 CM

MOODZ vuurschaal cortenstaal (Ø 60 cm) 

Met deze MOODZ vuurschaal haalt u een ware blikvanger in huis. Met een doorsnee van 60 cm en gemaakt van maar liefst 3 mm dik cortenstaal zorgt deze geweldige vuurschaal gegarandeerd voor veel sfeervolle zomeravonden. De vuurschaal is van hoogwaardige kwaliteit, dus u zult er heel wat jaren van genieten.

Vuurschalen vervaardigd van 3 mm dik CortenStaal

De vuurschaal is gemaakt van een koperhoudende staalsoort (corten). Cortenstaal staat ook wel bekend als weervast staal. Kenmerkend voor Cortenstaal is enerzijds de bruinoranje roestkleur en anderzijds de lange levensduur. De levensduur is zo lang omdat de eerste corrosielaag verdere aantasting door roest tegenhoudt waardoor schilderen overbodig is geworden en onderhoud dus zeer gering is. Hoe meer u de haard gebruikt, hoe mooier hij wordt. Een belangrijke eigenschap van cortenstaal is bovendien dat de vuurschaal niet gaat doorroesten en dus in weer en wind buiten kan blijven staan. 

Verkrijgbaar in vijf verschillende afmetingen!

De vuurschalen van MOODZ Living zijn verkrijgbaar in vijf verschillende afmetingen, dus er is altijd wel een vuurschaal die bij uw tuin past. Niet alleen de diameter van de vuurschaal variëert in afmeting, ook de hoogte neemt toe naarmate de schaal groter wordt. De MOODZ vuurschaal is, naast de Ø60 cm variant, verder verkrijgbaar in de diameters: 80, 100, 120 en 150 cm.

De MOODZ vuurschaal CortenStaal in het kort:

-  Stijlvolle vuurschaal
-  Vuurtje stoken op autenthiek wijze
-  Vervaardigd van 3 mm dik cortenstaal
-  Verkrijgbaar in vijf verschillende afmetingen
-  Voorzien van afwateringsgaten
-  Vuurschalen van hoogwaardige kwaliteit

Graag nog even aandacht voor het volgende!

Let op: Het komt voor dat een bepaald type buitenhaard of vuurschaal van corten staal niet direct met een roest-look geleverd wordt. U zult dan in eerste instantie misschien denken dat u een verkeerd artikel geleverd heeft gekregen. Niets is echter minder waar. Zet u de vuurschaal buiten, dan zal door vochtigheid en/of regen al heel snel een eerste corrosielaag ontstaan. Vaak levert de fabrikant de vuurschalen al met een herkenbare corrosielaag, maar het komt ook voor dat het nog egaal staal betreft en de eerste “roestvorming” nog moet ontstaan. Maar maakt u zich geen zorgen, dit gaat heel snel.
 

Extra Informatie
Item Returns This item can be returned