Maxipoort (Handmatig) Breedte: 8 M

PRIJZEN ZIJN INCL. BTW, EXCL. VERZENDKOSTEN

Het Maxipoort vouwdeursysteem van ons biedt bescherming tegen weersinvloeden en ventilatie voor grote openingen tot 20 meter breed. De Maxipoort is gemakkelijk te bedienen, zelfs bij harde wind, en biedt over de hele breedte toegang en maximaal gebruiksgemak. Ontworpen voor multifunctioneel gebruik, zijn ze geschikt voor graanopslag, voederopslag, veestallen en agrarische gebouwen voor algemeen gebruik.

 

Vanaf € 812,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
maxi-han-8m
Vanaf € 812,00
  • Gigantische vouwpoort voor openingen met een breedte tot 20M en een hoogte tot 9.10M
  • Duurzaam 
  • Bescherming tegen wind, stof en regeninslag 
  • Weerstaat winddruk zeer goed 
  • Essentiële onderdelen in RVS 
  • CE-markering 

De beste onder de vouwdeurpoorten: gigantisch en supersterk.  Met een maxipoort sluiten we openingen met een breedte tot 20m en een hoogte tot 9.10m op een veilige en efficiënte manier af. Zijn de openingen nóg groter? Dan plaatsen we meerdere Maxipoorten naast elkaar. We garanderen een oplossing voor elke situatie. 

Ook bij felle wind functioneert de Maxipoort probleemloos. Ze haalt haar sterkte uit de horizontale lasbanden, die elk 2,4 ton druk aankunnen. Hierdoor weerstaat de poort in haar totaliteit de winddruk zeer goed.  

De Maxipoort is niet alleen groot en sterk, ze kan ook dienstdoen in tal van uitdagende omstandigheden. Doordat we gebruik maken van roestvrij staal voor de essentiële onderdelen, kan ze feilloos gebruikt worden in ammoniak- en vochtrijke ruimtes zoals mestopslagloodsen. 

We trachten de doorrijhoogte zo hoog mogelijk te houden, zodat u minimaal ruimteverlies heeft. 

Download hier de handleiding

 

Extra Informatie
Item Returns This item can be returned