Cookie beleid

Deze cookieverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 6 september 2019 en is van toepassing op inwoners van de Europese Economische Ruimte.

1 Introductie

Onze website, https://abnetten.nl (hierna: "de website") maakt gebruik van cookies en andere gerelateerde technologieën (gemakshalve worden alle technologieën "cookies" genoemd). Cookies worden ook geplaatst door derden die we hebben ingeschakeld. In het onderstaande document informeren we u over het gebruik van cookies op onze website.

2 Wat zijn cookies?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer of ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden.

3 Wat zijn scripts?

Een script is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om onze website goed te laten functioneren en interactief te maken. Deze code wordt uitgevoerd op onze server, of op uw apparatuur.

4 Wat is een webbeacon?

Een webbeacon (ook pixeltag) is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op een website dat gebruikt wordt om verkeer op een website in kaart te brengen. Om dit te doen worden er met behulp van webbeacons verschillende gegevens van u opgeslagen.

5 Toestemming

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een pop-up met uitleg over cookies. Zodra u klikt op ‘Alle cookies’ geeft u ons toestemming om alle cookies en plugins te gebruiken zoals omschreven in de pop-up en deze cookieverklaring. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, u moet er dan wel rekening mee houden dat onze website dan mogelijk niet meer optimaal werkt.

6 Derden

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Wij kunnen alleen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Partijen zoals Google zijn aan te merken als zelfstandige verwerkingsverantwoordelijken in de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze bedrijven te lezen.

7 Cookies

7.1 Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website goed werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies zorgen wij ervoor dat u onze website makkelijker kunt bezoeken. Op deze manier hoeft u bijvoorbeeld niet steeds opnieuw dezelfde informatie in te voeren bij een bezoek aan onze website en is het onder andere mogelijk dat de artikelen in uw winkelmandje bewaard blijven tot dat u heeft afgerekend. Deze cookies mogen wij plaatsen zonder dat u hier toestemming voor geeft.

7.2 Marketing cookies

Op deze website gebruiken wij advertentiecookies, zodat het online advertentieaanbod voor u kan worden gepersonaliseerd, en wij (en derde partijen) inzicht kunnen verkrijgen in campagneprestaties. Dit gebeurt op basis van een profiel dat wij opstellen op basis van uw klik- en surfgedrag binnen en buiten https://abnetten.nl. Middels de cookies wordt aan u als websitebezoeker een unieke cookie-ID gekoppeld, zodat u onder andere niet meerdere keren dezelfde advertentie te zien te krijgt.

Aangezien deze cookies worden aangemerkt als tracking cookies, vragen wij voor het plaatsen hiervan dan ook uw toestemming.

7.3 Social media knoppen

Op onze website zijn buttons opgenomen van Facebook en Whatsapp om webpagina’s te kunnen promoten (o.a. “liken”, “pinnen”) of delen (o.a. “tweeten”) op sociale netwerken zoals Facebook en Whatsapp. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook en Whatsapp zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. De social media buttons kunnen ook bepaalde gegevens opslaan en verwerken, zodat er aan u gepersonaliseerde advertenties getoond kunnen worden.

Lees de privacyverklaring van deze sociale netwerken (die regelmatig kunnen veranderen) om te lezen wat deze doen met uw (persoonlijke) gegevens die, zij verwerken met behulp van deze cookies. De gegevens die worden opgehaald, worden zoveel mogelijk geanonimiseerd. Facebook en Whatsapp zijn gevestigd in de Verenigde Staten.

8 Geplaatste cookies

PHP Session ID
Doel: Gebruikersdata opslaan op verschillende pagina's voor functionele doeleinden
Retentieperiode: Slaat gegevens op die gebruikers kunnen gebruiken in de webapplicatie
Beschrijving: Sessions zijn een eenvoudige manier om data op te slaan voor individuele gebruikers. Session ID's worden verzonden naar de browser door middel van cookies en de ID wordt gebruikt om bestaande sessiedata te achterhalen
Gebruikte namen Delen
PHPSESSID Privacyverklaring
WooCommerce
Doel: Dit cookie wordt geplaatst om de verkopen en winkelwagen items bij te houden.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Dit cookie wordt geplaatst om de verkopen en winkelwagen items bij te houden.
Gebruikte namen Delen
wc_cart_hash_xxxxxx, wpwoocommerce_session_xxxxxx, woocommerce_recently_viewed, woocommerce_items_in_cart, woocommerce_cart_hash, wp_woocommerce_session_xxxxxx Privacyverklaring
WordPress
Doel: WordPress log in cookie
Retentieperiode: 30 dagen
Beschrijving: Cookie om je ingelogd te houden.
Gebruikte namen Delen
_wordpress_ Privacyverklaring
Algolia
Doel: Deze cookie wordt gebruikt voor de Algolia zoekfunctie op de website.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Deze cookie wordt gebruikt voor de Algolia zoekfunctie op de website.
Gebruikte namen Delen
algoliasearch-client-js Privacyverklaring
Elementor Page Builder
Doel: Dit cookie wordt gebruikt door Elementor, een WordPress thema. Het is een live paggebuilder die het voor de websitebeheerder makkelijker maakt om een gebruikersvriendelijke website te bouwen
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Dit cookie wordt gebruikt door Elementor, een WordPress thema. Het is een live paggebuilder die het voor de websitebeheerder makkelijker maakt om een gebruikersvriendelijke website te bouwen
Gebruikte namen Delen
elementor Privacyverklaring
WP_API Schema
Doel: Deze cookie maakt het mogelijk om Schema JSON-LD / SEO markup aan te bieden voor artikelen, evenementen, lokale bedrijven, producten, recepten, reviews en nog veel meer.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Deze cookie maakt het mogelijk om Schema JSON-LD / SEO markup aan te bieden voor artikelen, evenementen, lokale bedrijven, producten, recepten, reviews en nog veel meer.
Gebruikte namen Delen
wp-api-schema-model, wp-api-schema-model_xxxxxx Privacyverklaring
Facebook
Doel: Gepersonaliseerde advertenties
Retentieperiode: 1 jaar
Beschrijving: Facebook gebruikt cookies om gebruikers te kunnen voorzien van gepersonaliseerde advertenties
Gebruikte namen Delen
fbm_, actppresence, sb, csm, c_user, frstxs, datr, _fbp Privacyverklaring
Whatsapp
Doel: WhatsApp is een cross-platformdienst die geschikt is voor smartphones en computers, beschermd door end-to-end encryptie.
Retentieperiode: 1 jaar
Beschrijving: De WhatsApp-cookie maakt het mogelijk om informatie te delen met vrienden van bezoekers en anderen. Ook maakt het de chatfunctie mogelijk
Gebruikte namen Delen
Whatsapp Privacyverklaring
Instagram
Doel: Gepersonaliseerde advertenties
Retentieperiode: 1 jaar
Beschrijving: Instagram gebruikt cookies om gebruikers te bereiken met gepersonaliseerde advertenties.
Gebruikte namen Delen
fbm_, actppresence, sb, csm, c_user, frstxs, datr, _fbp Privacyverklaring
Google Fonts
Doel: Gebruik van fonts op onze website
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Wij gebruiken de Google Fonts API om fonts (lettertypen) te tonen op onze website. De Google Fonts API vraagt uw IP adres op als u onze website bezoekt.
Gebruikte namen Delen
tcb_google_fonts Privacyverklaring
Preview
Doel: Dit cookie maakt het mogelijk voor ons om in te kunnen zien wie het cookiebeleid heeft bekeken.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Dit cookie maakt het mogelijk voor ons om in te kunnen zien wie het cookiebeleid heeft bekeken.
Gebruikte namen Delen
viewed_cookie_policy Privacyverklaring
Mixpanel
Doel:
Retentieperiode:
Beschrijving:
Gebruikte namen Delen
mixpanel Privacyverklaring
Google Analytics
Doel: Performance
Retentieperiode: Van sessies tot 2 jaar
Beschrijving: Wij maken gebruik van Google Analytics, een webanalysedienst van Google. Google Analytics maakt gebruik van cookies waarmee we het gebruik van onze website kunnen analyseren en rapporten over de website-activiteit en internetgebruik kunnen samenstellen.
Gebruikte namen Delen
_ga, _gid, _gat, _gaexp, _utm, __utmc, UTMD_, __utmv, __utmz, _gat_gtag_UA_ID, gadwp_wg_default_view, gadwp_wg_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_ir_default_metric Privacyverklaring
Complianz
Doel: Onthoud de cookie waarschuwing keuze
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Complianz bewaart gebruikersvoorkeuren voor de Cookie Melding
Gebruikte namen Delen
cmplz_all, cmplz_event_xxx, cmplz_stats, cmplz_id, complianz_config, complianz_consent_status, complianz_policy_id Privacyverklaring
Do not track
Doel: Opslaan van cookie toestemming
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Dit cookie wordt geplaatst wanneer we een 'do not track me' signaal detecteren vanuit uw browser en voorkomt het plaatsen van tracking cookies.
Gebruikte namen Delen
dont_track_me Privacyverklaring
WP Rocket
Doel: WP Rocket plaatst cookies om gebruik te maken van caching. Dit betekent dat de browser bepaalde elementen van de website opslaat, zodat de website sneller laadt bij een volgend bezoek.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: WP Rocket plaatst cookies om gebruik te maken van caching. Dit betekent dat de browser bepaalde elementen van de website opslaat, zodat de website sneller laadt bij een volgend bezoek.
Gebruikte namen Delen
wpr-hash, wpr-show-sidebar Privacyverklaring
Hotjar
Doel: Performance
Retentieperiode: Sessie
Beschrijving: Op deze website maken wij gebruik van Analytics en diensten van Hotjar, een bedrijf gevestigd in Malta. HotJar helpt ons inzicht te krijgen in hoe onze website wordt gebruikt. Wij plaatsen deze cookie zelf.
Gebruikte namen Delen
_hjUserId, _hjIncludedInSample, _hjMinimizedTestersWidgets, _hjClosedSurveyInvites, _hjDonePolls, _hjMinimizedPolls, _hjDoneTestersWidgets Privacyverklaring
Auto Optimize
Doel: Dit cookie maakt het mogelijk om scripts samen te voegen, te minimaliseren of te cachen. Het plaatst ook CSS in de paginaheade, verplaatst en vervangt scripts naar de footer en minimaliseert HTML. Dit betekent dat het de website versnelt en kan daarom als functioneel cookie worden beschouwd.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Dit cookie maakt het mogelijk om scripts samen te voegen, te minimaliseren of te cachen. Het plaatst ook CSS in de paginaheade, verplaatst en vervangt scripts naar de footer en minimaliseert HTML. Dit betekent dat het de website versnelt en kan daarom als functioneel cookie worden beschouwd.
Gebruikte namen Delen
autoptimize_feed Privacyverklaring
Max Mega Menu
Doel: Deze cookie wordt gebruikt door het menu van deze website om de gebruikerservaring te verbeteren.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Deze cookie wordt gebruikt door het menu van deze website om de gebruikerservaring te verbeteren.
Gebruikte namen Delen
maxmegamenu.themeeditor Privacyverklaring
WP Autosave
Doel: We gebruiken deze plugin om automatisch posts van van de redacteur op te slaan als draft door een timer of veranderingen in de editor.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: We gebruiken deze plugin om automatisch posts van van de redacteur op te slaan als draft door een timer of veranderingen in de editor.
Gebruikte namen Delen
wp-autosave-1 Privacyverklaring
WordFence
Doel:
Retentieperiode:
Beschrijving: Houdt een gebruikersduur bij zodat de paginaweergaven gegroepeerd kunnen worden.
Gebruikte namen Delen
wfvt_xxxxxx, wordfence_verifiedHuman, wfwaf-authcookie, wfwaf-authcookie-partial_, wf-scan-issue-expanded-1 Privacyverklaring
Beeketing
Doel: Beeketing maakt gebruik van cookies om de ervaring van onze gebruikers en klanten op internet te verbeteren.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Dit cookie wordt gebruikt door Beeketing om meer voordelen van de producten op de website te tonen. Het toont tevens realtime verkopen, countdown klokken voor veilingen en meer.
Gebruikte namen Delen
_beeketing_cart_token, beeketing_show_review_request, beeketing_show_cross_sell, bk_show_tab_freeApps, bk_abtest_last_changed_time, bk_identify, bk_cart, bk_gs, bk_gs_time, beeketing_show_first_time, beeketing_activated_plugin, beeketing_hide_review_request, beeketing_cart_fragments_init, beeketing_hide_setup_notice Privacyverklaring
JetPack
Doel:
Retentieperiode:
Beschrijving:
Gebruikte namen Delen
tk_tc, tk_qs, tk_ai, jetpackState Privacyverklaring
Livechat
Doel: Real-time chatcookie
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Live Chat is een chat systeem dat gebruikers kan helpen met vragen over onze producten en website.
Gebruikte namen Delen
hide_eye_catcher, autoinvite_callback, __lc.visitor_id, hide_eye_catcher, autoinvite_callback, __lc.visitor_id, lc_invitation_opened, lc_window_state, lc_sso9818825, __lc_visitor_id Privacyverklaring
WP Do Not Track
Doel: Deze cookie blokkeert tracking scripts en cookies van derden, zoals plugins en WordPress Thema's
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Deze cookie blokkeert tracking scripts en cookies van derden, zoals plugins en WordPress Thema's
Gebruikte namen Delen
wp-donottrack_feed, dont_track_me Privacyverklaring
Google Recaptcha
Doel:
Retentieperiode:
Beschrijving:
Gebruikte namen Delen
Privacyverklaring
Google Maps
Doel: Kaarten vertonen op onze website
Retentieperiode: 30 dagen
Beschrijving: We hebben kaarten van Google Maps op onze website geplaatst. We maken verbinding met de Google Maps API om deze kaarten te kunnen tonen. De Google Maps API vraagt uw IP adres op.
Gebruikte namen Delen
Privacyverklaring
PayPal
Doel: Verwerken van betalingen
Retentieperiode: Sessie
Beschrijving: We gebruiken PayPal voor beveiligde betalingen
Gebruikte namen Delen
paypal Privacyverklaring

9 Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang deze worden bewaard.
  • Recht op inzage: u kunt een verzoek indienen om inzage in de gegevens die we van u verwerken.
  • Recht op rectificatie en aanvulling: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te verwijderen of te blokkeren wanneer u maar wilt.
  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
  • Recht op dataportabiliteit: u hebt het recht om al uw persoonlijke gegevens op te vragen bij de Verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere Verwerkingsverantwoordelijke.
  • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij komen hieraan tegemoet, tenzij er gegronde redenen voor verwerking zijn.

Neem contact met ons op als u deze rechten wilt uitoefenen. Raadpleeg de contactgegevens onderaan deze cookieverklaring. Als u een klacht heeft over hoe wij omgaan met uw gegevens, dan horen wij graag van u, maar u heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit (de Autoriteit Persoonsgegevens).

10 In- en uitschakelen en verwijdering van cookies

Via uw internetbrowser kunt u cookies automatisch of handmatig verwijderen. U kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Een andere mogelijkheid is dat u uw internetbrowser zodanig instelt dat u een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Meer informatie over deze mogelijkheden kunt u vinden in de instructies van de Help-functie van uw browser.

Let op: onze website werkt mogelijk niet optimaal als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u wel de cookies in uw browser verwijdert, worden ze na uw toestemming opnieuw geplaatst bij een nieuw bezoek aan onze websites.

11 Contact details

Voor vragen en/of opmerkingen over ons cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via:

AB Netten
Achterbosch 1
5737 PP Lieshout
Nederland
Website: https://abnetten.nl
Email: info@abnetten.nl
Telefoonnummer: 06246775605

 Huidige status: GeaccepteerdHuidige status: Geweigerd