About Us

OVER ONS.

WE MAKE IT

Bij AB Netten vind je het volledigste online te bestellen productgamma op het gebied van netten, zeilen en doeken voor tuin & agro, bouw & industrie en andere gebruikstoepassingen. 

JONG EN DYNAMISCH

AB Netten is een jong en dynamisch bedrijf dat vanuit passie handelt. Wij doen er alles aan om voor u de beste oplossing te vinden. Door de toenemende warmte en vraag zijn wij ons verder gaan specialiseren in de verkoop van hoogwaardige netten en doeken. Wij leveren zowel aan bedrijven als aan particulieren. AB Netten doet er alles aan om een constante hoogwaardige kwaliteit te kunnen leveren. Service, Kwaliteit en een Oplossing zoeken staan bij ons op nummer 1.

PRODUCTIE

Met meer dan 15 jaar ervaring maken wij in ons atelier onder andere winddoeken en (afdek)zeilen die vele eindbestemmingen kennen. De PVC gecoate waterdichte zeilen en gaaskleden worden onder andere toegepast als afdekzeilen voor boten, zwembaden, containers, aanhangwagens etc. Ook kunt u maatwerk wind- en schaduwdoeken en de PVC gecoate zeilen bij ons bestellen.

Met meer dan 250 producten, een aantal dat blijft groeien, mag ons streven helder zijn: Alles voor een oplossing. We bieden producten voor steeds meer toepassingen. Natuurlijk zijn er zó veel varianten verkrijgbaar dat wij ze (nog) niet allemaal online kunnen plaatsen. Daarom bieden wij een extra service. Kun je een handige oplossing, je aparte maat of net dat ene product niet vinden op onze site? Doe dan een aanvraag voor een product.

Wij begrijpen als geen ander dat een snelle levering essentieel is voor onze klanten. Nu je het besteld hebt, wil je het ook zo snel mogelijk in gebruik nemen of vervangen, natuurlijk! Daarom leveren wij snel. Bestellingen die geplaatst en betaald zijn voor 16.00 uur leveren wij de binnen 2-3 werkdagen uit. Bij AB Netten heb je het extra snel!

 

Bij AB Netten draait alles om jou, de klant. Daarom werken we zo hard mogelijk om je bestellingen snel én netjes te bezorgen, maar ook om elke mogelijke klacht zo netjes en vlug mogelijk op te lossen. Daarom staat onze klantenservice altijd voor jou klaar om al je vragen en problemen op te lossen.