About Us

Wie zijn wij?

Bij AB Netten vind je het volledigste online te bestellen productgamma op het gebied van zeilen, netten en doeken voor sport & recreatie, tuin & agro en bouw & industrie. 

AB Netten is een jong en dynamisch bedrijf dat vanuit passie handelt. Wij doen er alles aan om voor u de beste oplossing te vinden.


Door de toenemende warmte en vraag zijn wij ons verder gaan specialiseren in de verkoop van hoogwaardige netten en doeken. Wij leveren zowel aan bedrijven als aan particulieren. AB Netten doet er alles aan om een constante hoogwaardige kwaliteit te kunnen leveren. Service, Kwaliteit en een Oplossing zoeken staan bij ons op nummer 1.

Productie


Vanuit ons atelier maken wij onder andere winddoeken en (afdek)zeilen die vele eindbestemmingen kennen. De PVC gecoate waterdichte zeilen en gaaskleden worden onder andere toegepast als afdekzeilen voor boten, zwembaden, containers, aanhangwagens etc. Ook kunt u maatwerk wind- en schaduwdoeken en de PVC gecoate zeilen bij ons bestellen.

Oplossingen

 

Als productiebedrijf staat bij ons de kwaliteit en de specifieke wens van de klant centraal. Zo worden wij veelvuldig gevraagd door verschillende bedrijven voor het leveren van maatwerkoplossingen.